My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2015-01-22 06:39:39

Longmanasd
Member
Registered: 2015-01-22
Posts: 2

side, Nike også foretok CSR på grunn av sin

http://www.sport-skomote.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/D/y/Dyn-FW-06.jpg


Videre mener vi at tiden Nike fokuserer på interessentteori i stedet for aksjonær teori i sin bedrift. Alle interessentgrupper og deres velvære bør tas i betraktning når selskapet ønsker å ta noen betydelig ledelsesmessige, nike roshe run print salg men ikke bare fokusere på finansielle og økonomiske relasjoner med eierne.

nike roshe run black billig har møtt mye internasjonal kritikk på grunn av sine sweatshops i 3dje verden land som Pakistan, Vietnam, Bangladesh etc. Så, for å konvertere dette til en mulighet Nike bør opptre som et samfunnsansvarlig selskap og tenke ut visse regler og forskrifter om arbeidsforholdene av deres underleverandører. Og hvis det er mulig da Nike kan også gå for baklengs integrasjon, og kjøpe noen av disse underleverandører for å øke sitt eierskap og redusere sine kostnader.

  Spesielt etter at skaden av media til selskapets omdømme, begynte nike roshe run white salg å gjennomføre CSR-aktiviteter for å forbedre sitt omdømme og gjenoppbygge sin godt bilde. Men Nike møter nå sin standard for å være en god samfunnsborger etter å gjøre fremgang i år.

Konkurransen i markedet i form av Athletic varer er meget høy, med store aktører som Adidas, Reebok, Puma, Fila etc. alle voksende deres betydning. For å sikre seg risiko, kan Nike utvide på sin kleskolleksjon som for tiden i India nike roshe run norge billig bomull T-skjorter er tilgjengelig, men de er tilgjengelige i svært begrensede design. Så kan Nike vokse en sportstøy maker til et motemerke. Den Apparels divisjon er cash cow (ifølge BCG matrisen) for Nike og dermed diversifisere i dette området vil hjelpe Nike øke sin bottomline.

I det siste tiåret, har nike roshe run dame salg tatt CSR som sin samfunnskontrakt. For eksempel, hadde University of North Carolina inngått en bedriftssponsoravtale med Nike. På den annen side, Nike også foretok CSR på grunn av sin opplyst egeninteresse der CSR-aktiviteter bringe kommersielle tilbake til firmaet.

Offline

 

2015-01-22 06:39:39

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting