My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2015-05-01 06:38:03

Allenjohn
Member
Registered: 2015-05-01
Posts: 2

nike air force 1 riccardo tisci bestellen aanbieding

Na al heel wat nike air force 1 riccardo tisci zwart prijs Collabs geleverd, heeft Riccardo Tisci's nieuwste samenwerkingsverband met de Swoosh zeker hervormd de orthopedische landschap. Lenen designelementen voor de extreem hoge-cut laars aanbod van de eerder genoemde gezamenlijke inspanningen, hebben Creative director en Nike Givenchy's een manier om stijlvol verpleegkundige een met de Air Cast 1. Uitgerust met de iconische zool tooling van de AF1, de rest van de geschapen de stabiliserende boot trekt een blik direct getrokken voor Tisci's eerder genoemde groepering van kicks. Spoel met een schare van riemen en lederen accenten.

http://www.sneakerstoplove.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/L/u/LunarElite-09.jpg

Na succesvolle runs in wit en zwart gebaseerd kleurstellingen, de nike air force 1 riccardo tisci hoge laars "Beige" ziet de nieuwste en laatste aflevering van dit seizoen van Riccardo Tisci x Nike daalt. Beige Vachetta leer verschijnt op de bovenste van deze midtop make-up, in contrast met monochromatische accenten. Kijk voor de Nike R.T. Air Force 1 Mid "Beige" evenals lage top, hoge top en boot variaties online vrijgeven.

Slechts een dag na de laatste Riccardo Tisci's samenwerkende creatie met Nike officieel werd onthuld, de nike air force 1 riccardo tisci wit goedkoop wordt gevonden in een online winkel en klaar voor de release datum. De nieuwste groepsproject tussen de befaamde Italiaanse ontwerper en het merk in Beaverton beschikt over vier verschillende delen van de iconische Nike Air Force 1, allemaal gebaseerd in het zwart met hetzelfde accent tonen.

http://www.sneakerstoplove.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/L/u/LunarElite-08.jpg

De nike air force 1 riccardo tisci kopen echt Black Collection heeft een officiële release datum. Na een enorm succesvolle Nike Air Force 1 run in het wit, Riccardo Tisci neemt de iconische silhouet en herwerkt in een contrasterende colorway. Opgroeien een basketbal fanatieke, Tisci heeft een verbinding met de AF1 die terug naar zijn jeugd in Italië gaat, en nu is hij blijft zijn regering met het model dankzij vier nieuwe makeups. Elk van de vier sport tennisschoenen dezelfde kleurencombinatie, maar in verschillende delen.

Een nike air force 1 riccardo tisci bestellen aanbieding Laag, Midden, Hoog, en Boot zijn allemaal opgenomen in de Black Collection, en allemaal voorzien van een bruin lederen Swoosh dat wordt geschetst in oranje en gedetailleerd met geel en blauw in de hele bovenste. Hier gezien is de meest bescheiden van de groep, de klassieke low-top AF1, waarvoor een premie zwarte leren bovenkant die wordt gedetailleerd met een barok bruine Swoosh, evenals hits van oranje, blauw en geel up top functies.

Offline

 

2015-05-01 06:38:03

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting