My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2016-11-11 09:25:57

JayJason
Member
Registered: 2016-11-11
Posts: 2

Groothandel Nike Air Trainer Huarache Sale Belgie

Vergeet niet dat de Dag van de Onafhankelijkheid editie van de nike air trainer huarache low zwart dat het zag er als ontheiliging van de Amerikaanse vlag zou hebben gekwalificeerd? Nou, de nieuwe low-top editie van het originele cross-training variatie van de Air Huarache van 1992 is terug met een blik die een beetje aantrekkelijker voor iedereen in een schone zwart-wit colorway. De bovenste gaat met alle zwarte suède, terwijl de branding accenten en tussenzool komen in effen wit voor een hoog contrast.

http://www.voetvolk-be-nl.com/images/s/Air%20Huarache87.jpg

Als je toevallig om zowel de nike air trainer huarache aanbieding en struisvogel getextureerde leer lief te hebben, dan heb je geluk, want de twee te combineren op deze laatste editie van de klassieke cross-trainer. De eerste training schoen met Huarache technologie van 1992 en nu een tijdloos model in de catalogus van Nike, de Trainer Huarache krijgt de exotische toets van de struisvogel texturen voor de tonale zwarte bovenkant die ook beschikt over suède.

In april kregen we bericht dat Nike Sportswear werd opnieuw de klassieke 1992 training model in de nike air trainer huarache korting in een lowtop variant. Wat resulteerde was een meer van een moderne esthetiek als een hedendaagse styling van de overlay hield de mazen op sleeptouw. Nu is de Nike Air Trainer Huarache Low keert terug met meer van een OG inspiratie blauwgroen en trillende paarse aankomen op de neopreen inlegzool in een ware flashback naar de jaren '90. De hak contrasteert met een onverwachte tijger camouflage komt met een simplistische zwart-witte kleur.

De nike air trainer huarache goedkoop kopen was een groot succes, dus waarom niet toe brengen de vermoorde out all-black-alles kijken naar de wil van de Nike Air Trainer Huarache? Dat is precies wat Nike deed met deze basisschool release, omdat de training naast de Nike Huarache lineage heeft een onheilspellende alle zwarte bovenkant voor de kinderen. Een afwijking van de gebruikelijke candy-kleurenthema's aangeboren GS grootte runs, de klassieke trainer ziet het gaas tooling op de middenvoet riem return, terwijl een neopreen tong en synthetisch leer hak zijn de enige afwijkingen van deze anderszins matzwart aanbod.

http://www.voetvolk-be-nl.com/images/s/Air%20Huarache85.jpg

Sinds haar comeback afgelopen zomer in zijn OG colorway heeft de nike air trainer huarache prijs werd met tussenpozen opduiken in een aantal stevige kleurstellingen verleidelijk genoeg voor elke fan van Huaraches om een aankoop te vragen. Voeg nog één aan de lijst: deze laatste colorway met een aantal duidelijke ACG vibes dankzij zijn kleurenpalet doet denken aan de klassieke vroege jaren '90 buiten bereik van Nike. Gebroken wit leder domineert het grootste deel van de bovenste, geaccentueerd met blauwgroen, paars en oranje. Een houtskool middenvoet band en tussenzool detail concluderen de sterke look.

Offline

 

2016-11-11 09:25:57

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting